'Spoorzoeken, leven is mensenwerk'

uitgeroepen tot WINNAAR Publieksprijs Nederlandse Orde van Beroeps Coaches, NOBCO, Coachboek van het Jaar 2012!!!

Het boek Spoorzoeken kunt u bestellen door € 23,40 (€ 19,95 inclusief € 3,45 verzendkosten, verzendkosten België € 7,50)
over te maken op rekeningnummer NL53ABNA05.192.15.192 BIC ABNANL 2A o.v.v. Spoorzoeken boek. Vermeldt bij het betalingskenmerk uw naam, adres en woonplaats.

Jaarlijks komen er honderden boeken op de markt over zelfontplooiing en professionele ontwikkeling. Het populairste boek op dit gebied is dit jaar het boek‘Spoorzoeken, leven is mensenwerk’ van Maurice Oosterhof

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) organiseerde dit jaar voor de eerste keer de verkiezing ‘Het Coachboek van het jaar’. Meer dan 40 boeken waren in de race en in totaal hebben 8.879 mensen een stem uitgebracht. De top 5 bestaat volledig uit ‘doe het-zelf’ boeken’. Boeken die de lezer helpen om meer zelfinzicht te verkrijgen en concrete stappen te zetten naar een succesvoller leven. 

Opvallend is dat er diverse boeken hoog op de lijst staan die te maken hebben met het leren om jezelf beter te presenteren. Een verklaring voor deze ontwikkeling lijkt te liggen in de huidige economische crisis. “Uit onderzoek weten we dat mensen in tijden van crisis relatief meer geld uitgeven aan het uiterlijk, het lijkt er op dat er tevens meer belangstelling is voor boeken die tips geven over hoe je jezelf beter kunt ‘verkopen’”aldus Rob Huizing (voorzitter NOBCO). 

SPOORZOEKEN

 “Op zoek gaan naar de juiste balans tussen gevoel, denken en omgeving zorgt ervoor dat je gaat begrijpen, waarom je dingen doet zoals je ze doet en wat voor jou de juiste weg is om daar verandering in te brengen… mocht je dat écht willen.”

Maurice Oosterhof

Bij de talrijke gesprekken die Maurice Oosterhof als mental coach in de afgelopen jaren voerde, viel het hem op dat hij bij mensen met diverse problemen vaak dezelfde patronen tegenkwam. Door te onderzoeken wat dit betekende, ontdekte hij universele patronen die zich continu herhalen in het leven van mensen. Iedereen, jong en oud, man of vrouw, ervaart, bewust of onbewust, zijn of haar relatie met deze vaste regels.
In dit boek worden deze regels in een uniek model weergegeven. Het Spoorzoekenmodel wordt gestructureerd beschreven en uitgelegd. De wens om iedereen de kans te geven zijn of haar leven positief te veranderen, was de reden om dit boek te schrijven. Op zoek naar het juiste spoor neemt Maurice je mee in Spoorzoeken.